Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP’de hedef genel iktidar...

CHP’de hedef genel iktidar...

CHP Kozan ve İmamoğlu ilçe danışma kurulu toplantıları geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan ve Imamoglu ilçe danisma kurulu toplantilari dün gerçeklestirildi. Il Baskani Mehmet Çelebi, yerel seçimlerde elde edilen sonuçlarin önemine deginip bir sonraki hedefin genel iktidar oldugunu söyledi. Çelebi, “Bundan sonra birbirimizi daha çok sevecegiz, birbirimize daha çok saygi duyacagiz. Daha çok çalisip mücadeleyi büyütecegiz ve daha genis bir alana yayip iktidara ulasacagiz” dedi.

 

“UMUTSUZLUGA KAPILMAYACAGIZ”

CHP Kozan Ilçe Danisma Kurulu toplantisi Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, il yöneticileri ve partililerin katilimiyla ilçe binasinda yapildi. Saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi’nin söylenmesinin ardindan açis konusmasini yapan Kozan Ilçe Baskani Bünyamin Sedefoglu, seçim sürecini degerlendirip, ilçe örgütünün çalismalari hakkinda bilgiler aktardi. Sedefoglu, “Bundan sonra da umutsuzluga kapilmadan, birlik ve beraberlik içerisinde ayristirarak degil, birleserek aydinlik bir gelecek için el ele mücadele edecegiz” diye konustu.

 

“HALKA DOKUNAN ÇALISMALARLA KAZANDIK”

Belediye dügün salonunda gerçeklestirilen Imamoglu Ilçe Danisma Kurulu toplantisina, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Imamoglu Belediye Baskani Kasim Karaköse, il yöneticileri ve partililer katildi. Ilçe Baskani Hicabi Bükülmez, Imamoglu Belediyesi’ni kazanmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.  Seçim süreci boyunca halka dokunan çalismalara imza attiklarini dile getiren Bükülmez, seçim sonucunu etkileyen çalismalardan örnekler verdi. Bükülmez, “Imamoglu’nu belediye baskanimizla birlikte daha yasanabilir bir ilçe haline getirecegiz” seklinde konustu.

 

“PARTI ÖRGÜTLERI HALKA BELEDIYELER ARASINDAKI KÖPRÜ OLACAK”

Il Baskani Mehmet Çelebi ise yaptigi konusmalarda parti örgütlerinin önümüzdeki süreçte daha dinamik olmasi gerektigini vurguladi. Örgütlerin belediye baskanlari ile halk arasinda köprü görevi görmesi gerektigini kaydeden Çelebi, “Örgütlerimiz ilçelerde halkimizdan gelen hizmet talepleri dogrultusunda hayata geçirilecek çalismalarla ilgili belediye baskanlarimizi dogru bilgilendirmeli ve yönlendirmelidir.  Toplumsal kaygilari öne alarak halkimizin sorunlarini çözecek, onlarin daha mutlu ve huzurlu yasamalarini saglayacak hizmetlerin yasama geçirilmesi konusunda yol gösterici olmaliyiz” ifadelerini kullandi.

 

“AYRIM YAPMADAN, HERKESE ESIT VE ADIL HIZMET VERECEGIZ”

Hizmette partili-partisiz ayriminin yapilmayacaginin altini çizen Çelebi, “Halkçi yönetim anlayisinda hizmet götürülecek bölgelerin kime oy verdiginin önemi yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, insanlari etnik köken, inanç, siyasi görüs gibi farkliliklarina göre ayiran bir parti degildir,  Türkiye’nin kurucu partisidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olan herkesin partisidir. Parti örgütlerimizin de belediye baskanlarimizin da bu sorumluluk bilinciyle çalisip her yurttasimiza esit ve adil hizmet vereceginden hiç süphem yok. Artik birbirimizi daha çok sevecegiz, birbirimize daha çok saygi duyacagiz. Daha çok çalisip mücadeleyi büyütecegiz ve daha genis bir alana yayip genel iktidara ulasacagiz” dedi. Toplantilarda Çelebi’nin konusmasinin ardindan danisma kurulu üyeleri söz alip, seçim sürecini degerlendirdiler. 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli